Un comisar de poliţie din Timiş a fost “reţinut” de taximetrişti, după ce a provocat un accident şi a vrut să fugă! Avea o alcoolemie de 0,99 mg/l

577

Şedinţa de bilanţ a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş a fost de rău augur pentru şeful interimar al Poliţiei Oraşului Sânnicolau Mare, comisarul Claudiu Andreescu.

După trecerea în revistă a măreţelor realizări din 2016, cu ofiţeri importanţi ridicaţi de DNA şi cercetaţi în dosare de corupţie, a sărbătorit cu colegii săi la un restaurant de pe strada Cozia, după care s-a urcat la volanul autoturismului personal Audi şi a plecat spre casă. Cum au făcut, probabil, şi alţi poliţişti care au sărbătorit bilanţul…

Din nefericire, la semaforul de la staţia Cluj, nu şi-a strunit bine bolidul şi a lovit din spate o maşină de taxi. Convins că nu are ce să i se întâmple dacă nu opreşte la locul accidentului, a încercat să dispară în trafic, însă a fost blocat de unul dintre colegii taximestristului.

Potrivit martorilor, a încercat să fugă şi pe jos, să se piardă printre casele din zonă, însă a fost reţinut de mai mulţi taximetrişti, care, ca de obicei, au sărit în ajutorul colegului lor. Până la sosirea unui echipaj de poliţie, şeful Poliţiei Sânnicolau Mare a încercat să-şi negocieze scăparea cu taximestriștii, dar în zadar.

“Acuma, sunt şi eu şef de poliţie! Va dau câţi bani vreţi, că nu am probleme la Sânnicolau Mare. La meseria mea, acuma sincer, să mă dea afară din poliţie pentru asta? Îmi cer scuze… Dacă asta se întâmpla în Sânnicolau Mare, sigur nu aş fi avut probleme”, a încercat poliţistul să câştige bunăvoinţa taximetrițtilor, după cum apare pe o înregistrare video de la locul incidentului.

I s-a replicat că nu banii contează şi, dacă ar fi fost mai înţelept, nu s-ar fi întâmplat nimic. Lucrurile se negociau între părţile implicate.

 

Citește mai multe AICI

LĂSAȚI UN MESAJ