Un bebeluş a murit, după ce o tânără l-a născut în haznaua din fundul curţii

89

Pompierii militari de la secţia din Târnăveni au intervenit pentru extragerea unui bebeluş dintr-o hazna, după ce o tânără mamă din localitatea Suplac a anunţat că a născut spontan.

Nou născutul a fost extras din toaleta exterioară de către pompierii militari, dar din păcate acesta a fost declarat decedat de către medicul aflat la fața locului.

„In cursul acestei dimineti, in jurul orei 05:00, politisti din cadrul Sectiei de Politie Rurala Tarnaveni au fost sesizati cu privire la faptul ca o tanara ar fi nascut in mod spontan in toaleta exterioara din curtea unei case de locuit, din localitatea Suplac. Echipajul medical aflat la fata locului a constatat decesul fatului. Cadavrul a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei, in vederea stabilirii cu exactitate a modului in care a survenit decesul acestuia”, informează autorităţile.

Politistii desfasoara cercetari pentru comiterea infractiunii de uciderea ori vatamarea nou-nascutului de catre mama, sub supravegherea procurorului din cadrul parchetului competent.

LĂSAȚI UN MESAJ