Un bărbat s-a filmat pe Facebook în timp ce se droghează și îl amenință cu un pistol pe șeful Poliției VIDEO

42
Un bărbat din Târgovişte s-a filmat în timp ce consumă droguri şi ține în mână o armă de foc, cu care îl amenință pe șeful Poliției Dâmbovița, Adrian Antofie. Poliția a anunțat că bărbatul a fost ridicat și se află în custodia autorităților, fiind cercetat pentru ultraj, deţinere de droguri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
În 30 iulie, bărbatul fusese implicat într-o tamponare cu maşina şi a fost depistat pozitiv pentru consum de droguri.
„Precizăm că persoana în cauză, în cursul serii de 30 iulie a.c., a fost implicată intr-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Aceasta a fost condusă la o unitate medicală unde i-au fost prelevate probe de sânge şi urina, iar din rezultatele preliminare, testul a fost pozitiv pentru consumul unor substanţe interzise. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, a transmis luni Poliția Dâmboviţa, conform Agerpres.
După acest incident, bărbatul s-a filmat pe Facebook în timp ce se droghează şi ține în mână o armă de foc, cu care îl amenință pe șeful Poliției Dâmbovița, Adrian Antofie.
  • „Vreau şi eu ca Antofie să vină să îmi spargă şi mie uşa acum. (…)
  • Sunt pregătit. Dacă e să mă duc la pârnaie nu mă duc că m-ai prins pe mine drogat la volan. Nu, nu, dacă e să mă duc la pârnaie mă duc pentru că te mierlesc mă. Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când mi-o spargi, nu să vii cu doi, trei inşi. Că degeaba vii cu doi, trei inşi. Aveţi veste antiglonţ? (…) Vă aştept! Hai, Antofie, după mine”, spune bărbatul în înregistrare.
Înregistrarea poate fi urmărită aici.

LĂSAȚI UN MESAJ