Un bărbat din Arad, reţinut după ce a trimis peste… 5.000 de mesaje de ameninţare unei persoane

87

Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii arădeni, în urma unei percheziţii domiciliare, după ce ar fi trimis timp de câteva luni peste 5.000 de mesaje text şi video de ameninţare către o persoană care i-ar fi datorat 5.000 de euro.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, suspectul este din judeţul Timiş şi a ameninţat o persoană din Arad. Poliţiştii arădeni, ajutaţi de cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale din Timiş, au organizat o percheziţie la locuinţa suspectului, din localitatea Şag.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani, din aceeaşi localitate, din luna noiembrie 2020 până în prezent, ar fi trimis peste 5.000 de mesaje text şi video de ameninţare unei persoane din Arad, care i-ar datora 5.000 de euro. Banii ar reprezenta contravaloarea unei construcţii realizate la domiciliul persoanei vătămate”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost condus la sediul IPJ Arad pentru audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore pentru ameninţare, hărţuire şi şantaj. El urmează să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.