16.4 C
Timișoara
sâmbătă 15 iunie 2024

Un bărbat de 31 de ani, descoperit fără viață într-un bazin de înot din Timișoara

Un bărbat a murit la bazinul de înot din Dacia. Bărbatul a intrat în apă și nu a mai ieșit. S-a întâmplat marți seară, în jurul orei 19:00.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, era înotător și participa la competiții sportive. El se afla la bazin pentru antrenament. După ce și-a terminat antrenamentul, acesta și-a pierdut cunoștința în apă.

El a fost scos din bazin de un antrenor, care i-a acordat primul ajutor, însă fără succes.  Autoritățile au intervenit la fața locului. Medicii l-au resuscitat, însă nu au putut să declare decât decesul bărbatului. Acesta ar fi făcut infarct. Trupul bărbatului se află la IML Timișoara și va fi supus unei necropsii.

Primăria a închis astăzi Bazinul Dacia pentru demararea unor cercetări interne: „Bazinul de înot din zona Dacia este închis astăzi, 29 mai 2024, în urma tragicului incident produs aseară, când un tânăr în vârstă de 31 ani și-a pierdut viața. Ne exprimăm întreaga compasiune și transmitem condoleanțe familiei și apropiaților săi. Tânărul era înscris în programul ‘Mișcarea pentru sănătate’, care se derulează conform orarului stabilit prin HCLMT nr. 631 din 23.12.2019. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, bărbatul fiind declarat decedat. Acesta a fost preluat de Institutul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei decesului, iar reprezentanții poliției au demarat cercetări. Nu deținem deocamdată alte informații. Primăria Timișoara colaborează cu instituțiile abilitate pentru a facilita derularea cercetărilor. Totodată, se va declanșa o verificare internă, pentru a se stabili dacă au fost respectate toate normele procedurale și de siguranță privind desfășurarea programului de sport”, transmit oficialii.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. De asemenea, oamenii legii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a vedea cum s-a derulat cronologia faptelor.

Surse: https://observatornews.ro

https://www.opiniatimisoarei.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Weekend plin la Iulius Town: Caravana Garfield, Timișoara Music Awards, meciurile Euro 2024 se văd pe terasa food court, dar și alte surprize

Garfield și caută prietenii printre cineștii din Iulius Town, Teatrul de păpuși revine cu o nouă scenetă pentru cei mici, iar Trenulețul Distracției continuă...

O femeie din Timiș s-a trezit cu fostul prietenei sale la ușă. Bărbatul a intrat cu forța în casă

O femeie s-a ales cu fostul concubin la ușă. Aceasta se afla acasă la prietena ei, acolo unde bărbatul a venit, pus pe scandal....

Citește și :