Un bărbat care închiria fictiv apartamente pentru marile festivaluri, cercetat la Timișoara

88

Un bărbat este cercetat de polițiștii timișoreni și prahoveni după ce a înșelat zeci de persoane din toată țara. Omul de 57 de ani închiria fictiv apartamente la festivalurile Unttold și Neversea.

Bărbatul le cerea clienților un avans și unii chiar au plătit prețul integral de închiriere, dar nu stat niciodată în apartamente.

”În fapt, în perioada 28 februarie – 11 aprilie 2019, cel în cauză, ar fi postat pe internet anunțuri fictive privind închirierea de apartamente pe perioada desfășurării a două festivaluri din România din anul 2019, fiind bănuit de comiterea a 63 de infracțiuni de înșelăciune”, a transmis IPJ Timiș.

În urma percheziţiei, au fost ridicate 4 telefoane mobile, mai multe cartele telefonice, 3 stick-uri, 2 aparate de fotografiat și diferite înscrisuri.
Totodată, a fost pus în executare un mandat de aducere, persoana depistată fiind condusă la sediul Secției 1 Poliție Timișoara, în vederea audierii.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ