19.1 C
Timișoara
miercuri 22 mai 2024

Un bărbat a fost tâlhărit la Gara de Nord. Ce sumă i-au sustras atacatorii?

Un bărbat a fost tâlhărit într-o stație de tramvai de la Gara de Nord. S-a întâmplat luni noaptea. Victima a fost atacată de doi indivizi, care i-au furat ulterior 5.000 de lei, bani aflați în portofel, conform informațiilor transmise de IPJ Timiș.

„Polițiștii timișoreni au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 59 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 23:20, în timp ce se afla într-o stație de transport public de persoane din Timișoara, două persoane necunoscute l-ar fi lovit în repetate rânduri, iar ulterior i-ar fi sustras portofelul din buzunar, în interiorul căruia se afla suma de aproximativ 5.000 de lei și acte personale, după care persoanele au fugit într-o direcție necunoscută”, transmite IPJ Timiș.

Ulterior, polițiștii i-au identificat pe făptași. Aceștia, cu vârste de 48 și 38 de ani, au fost reținuți și sunt cercetați pentru tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Mihai Mărgineanu cântă anul acesta la Embargo Fest, pe 8 iunie, la Timișoara

Embargo Fest revine anul acesta cu o ediție specială ce se va desfășura în Timișoara. Embargo Fest, unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale...

Festivalul Muzicii de Cameră, ediția a XIX-a | VIDEO

Facultatea de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest din Timișoara – în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă...

Citește și :