Un bărbat a făcut infarct în timp ce se afla la nuntă, în județul Arad. Medicii s-au chinuit zeci de minute să-l resusciteze

512

Un eveniment nefericit a avut loc la ceea ce trebuia să fie cel mai important eveniment din viața a doi tineri însurăței. Unul dintre invitați a suferit un infarct și s-a prăbușit chiar în timpul nunții.

Totul s-a întâmplat la o sală de evenimente din localitatea arădeană Călugăreni, acolo unde o nuntă a devenit un coșmar.

Astfel, în jurul orei 22:55, unul dintre invitați, un bărbat, s-a prăbușit într-o clipită. Acesta a fost luat pe brațe și dus în fața sălii, unde era mai puțină agitație și mai puțină aglomerație și unde o tânără (studentă la Medicină – din informațiile noastre) a început să-i aplice acestuia manevre specifice resuscitării. Câteva clipe mai târziu, manevrele de resuscitare au fost operate de către doi medici, aceștia numărându-se printre invitați. În paralel, alți invitați au sunat la 112 și au cerut ajutorul unei ambulanțe.

În aproximativ 10-15 minute, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad, format din mai mulți medici și o ambulanță tip C2 a sosit la fața locului pentru a-i oferi bărbatului primul ajutor. Medicii de pe ambulanță s-au chinuit zeci de minute să-l resusciteze pe bărbat, însă acesta din urmă nu a răspuns la manevre.

După o oră de la momentul în care s-a prăbușit la pământ, bărbatul a fost urcat pe o targă și transportat cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, medicii continuând manevrele de resuscitare.

Momentan nu știm sigur dacă bărbatul a răspuns în cele din urmă la manevrele de resuscitare după plecarea ambulanței spre spital, sau dacă între timp a fost declarat decedat. Printre invitați însă se vorbea cum că bărbatul ar mai fi suferit un preinfarct în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Sursa: Special Arad

LĂSAȚI UN MESAJ