Un antrenor din liga secundă, fost fundaș al Stelei, reținut de trupele speciale direct de la stadion VIDEO

100

Marius Baciu (antrenor al celor de la Turris Turnu Măgurele) a fost reținut, miercuri, direct de la stadion de trupele speciale DIAS. Baciu a fost ridicat imediat după finalul partidei dintre FC Snagov și teleormăneni (scor 2-3) din Liga 2 la fotbal, informează Gsp.ro. Turris Turnu Măgurele este o echipă de fotbal finanțată de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea.

Conform sursei citate, imediat după încheierea partidei Marius Baciu a fost preluat de forțele speciale (DIAS – Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă).
Momentan nu se cunosc exact motivele descinderii, dar unele speculații există în lumea fotbalului, iar ele fac referire la faptul că antrenorul ar juca frecvent la pariuri.
Există, de asemenea, informații conform cărora fostul căpitan al Stelei ar fi fost urmărit de către Comisia de Integritate din cadrul Federației Române de Fotbal tocmai pentru că ar fi jucat sume considerabile la pariuri.
Conform Digi24, DIICOT ar instrumenta un dosar întocmit în urma unei sesizări a Federaţiei Române de Fotbal privind o posibilă evaziune fiscală din jocuri la pariuri pe meciuri din Liga a 2-a la fotbal.
În vârstă de 44 de ani, Baciu a jucat de-a lungul carierei de fotbalist la formații precum Inter Sibiu, Gaz Metan Mediaș, Steaua București, Lille, Oberhausen, Panserraikos, Oțelul Galați și U Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ