Ultimele modificări aduse Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală pe înțelesul mediului de afaceri din Timiș!

289

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în colaborare cu Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara organizează în data de 3 martie 2016, cu începere de la ora 10,00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, un seminar de informare și clarificare a celor mai importante modificări și completări aduse Codului fiscal și Codului de Procedură Fiscală.

Seminarul se înscrie în sesiunile de informare și instruire a agenților economici asupra unor aspecte legislative naționale și europene pe care CCIAT le organizează în colaborare cu administrația publică locală, cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu, cu alte entități de interes. Temele dezbătute privesc modificările aduse Codului de Procedură Fiscală și Codului Fiscal în domeniul taxei pe valoare adăugată, modificări cu privire la impozitul pe profit și modificări aduse Codului Fiscal în domeniul impozitului pe venit și contribuțiilor sociale.
Seminarul va fi susținut de specialiști din cadrul Direcției Regionale a Finanțelor Publice Timișoara:
 Eduard AJTAY – Șef Administrație adjunct, Activitatea de Inspecție Fiscală
 Olimpia DRAGOMIR – Șef Birou Asistență pentru Contribuabili, AJFP Timiș
 Roza Elena TOTH– Șef Serviciu Inspecție Fiscală Persoane Fizice, AJFP Timiș
 Ileana ROMAN – Consilier superior, Serviciul Asistență pentru Contribuabili, Administrația pentru contribuabili mijlocii Timișoara
 Elena NEAGU – Consilier superior, Serviciul Asistență pentru Contribuabili, DGRFP Timișoara .
Alături de conducerea CCIAT, la eveniment va fi prezent domnul Lucian Ovidiu HEIUŞ, Director General al Direcţiei Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara. Participarea firmelor este gratuită pe baza invitaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ