Ultimele cuvinte înainte de a săvârși crima abominabilă! Ce-a spus ucigașul femeii din Mehedinți pe înregistrare? VIDEO

4312

Declarații cutremurătoare! Ultimele cuvinte ale criminalului înainte de comiterea faptei. Acesta a postat un video în care îi cere iertare soacrei lui pentru tot ce a făcut!

Gestul barbatului este disperat! Plange și își cere iertare de mai multe ori! Toate acestea cu doar câteva ore înainte să își omoare iubita.

Cumplita crimă a avut loc ieri, 11 august, la Orşova, și a şocat întreaga comunitate. Atât cei care au cunoscut-o pe victimă, cât şi cetăţenii care nu o ştiau, spun că aşa ceva nu le-a mai fost dat să vadă vreodată. Criminalul, Florin Marcu, a legat-o pe iubita sa de mâini înainte sa o omoare, după care a lovit-o de mai multe ori cu cuţitul în zona gâtului, ca mai apoi să îi infiga cutitul în spate, unde de altfel l-au şi găsit oamenii legii. Imagini de-a dreptul cutremurătoare care te lasă fără glas şi care din păcate nu pot fi făcute publice.

Se pare că problemele dintre cei doi iubiţi au apărut cu mult timp în urmă. Criminalul lucra în Germania, iar de la începutul lunii s-a întors în ţară, special la iubita lui, Ghiţa, pentru a-şi cere iertare de anumite greşeli comise în trecut.

Din ultimele postări ale criminalului pe pagina personală de Facebook, reiese foarte clar că iubita acestuia, Ghiţa, nu ar mai fi vrut să continue relaţia cu el. Florin însă a tot insistat, până când a anunţat public: ,,…nu te mai las vom muri toti şi voi face pasul asta pentru că am luptat mult pentru tine…Nu am nimic de pierdut, voi intra în casă şi pe cine voi prinde, pe toţi vă omor şi mă omor şi eu. Te iubesc şi voi muri cu focul tău, Ghiţa. Te iubesc Ghiţa!,, este declaraţia şocantă care a postat-o public Florin Marcu în urmă cu două zile, pe pagina sa de Facebook. Postare care însă nu a fost luată în seamă de nimeni!

crima-orsova

Potrivit apropiaţilor celor doi, bărbatul făcuse o obsesie pentru iubita lui şi îşi dorea cu orice preţ să o recucerească. Gelozia, disperarea şi depresia prin care trecea în ultima perioadă Florin, au ajuns la punctul culminant, iar inevitabilul s-a produs.

Din nefericire, doi copii au rămas orfani de mamă.

Citește și: Crimă șocantă! Înjunghiată de iubit!

Sursa: News Mehedinți

LĂSAȚI UN MESAJ