TyreChallenge: Îndemânare, premii și distracție

79

Apreciatul concurs de… schimbat roată de rezervă are loc pe 21 septembrie. Timpii realizați de concurenți sunt tot mai buni, mulți participanți se pregătesc special pentru a partcipa la TyreChallenge, concursul de viteză la schimbat roată de rezervă, organizat în România de Delticom OE.

Peste doar câteva zile va avea loc în România cea de-a patra ediție a acestui concurs care între timp a devenit deosebit de apreciat, cu premii și o diplomă râvnită, câștigătorul național obțînând că mare premiu un set de anvelope de la firma Continental. În 21 septembrie, de la ora 11.00, vor concura cei interesați în șase orașe din România: Timișoara, Benzinăria ARAL Calea Dorobanților 61, Reșița, Profi CarWash; Oradea, Lotus Center, Iaşi, Parcarea Romtelecom, Braşov, SC.Anvelo SRL, Cluj, Supeco Cluj.

Câștigător va fi cel care reușește să schimbe roată de rezervă într-un timp mai scurt decât concurenții lui locali sau la distanță, care sunt cronometrați în toate locațiile de arbitri ACR. Competiția este găzduită în acest an de șase orașe din țară. Primele trei ediții au fost câștigate de doi concurenți: Iozsef Kribus din Cauaceu de lângă Oradea (2016 și 2017) și Emil Melcher din Reșița (2018). Iozsef Kribus deține și recordul absolut din România cu 1,09 minute.

Anul trecut cinci concurenți au reușit să obțină timpi sub două minute. Concursul are și o conotație internațională, el desfășurându-se în fiecare toamna în mai multe țări din Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ