Turneu de tenis caritabil pentru orfanii de la Recaș

123

Practicanţii sportului alb sunt aşteptati să participe sâmbătă, 25 iunie, la cea de-a doua ediţie a turneului de tenis caritabil Lions Timişoara Bastion.

Turneul de tenis Lions Timişoara Bastion are un caracter sportiv dublu. Atât pentru participanţii la turneu care se vor bucura de sport şi de mişcare cât şi pentru copiii din Centrul de Plasament Recaş, cei care se vor bucura de echipamentele sportive donate. Turneul este destinat celor peste 16 ani. Se va juca la dublu.

Scopul principal al evenimentului caritabil este strângerea de fonduri pentru achiziţionarea echipamentelor sportive pentru cei peste 50 de copii cu vârste cuprinse intre 5 si 13 ani, găzduiţi la Centrul de Plasament Recaş.

Promovăm sportul şi mişcarea ca elemente esenţiale în dezvoltarea noastră şi a copiilor. Dorim să oferim acestor copii accesul la bucuria sportului ca formă de petrecere a timpului liber. Din fondurile strânse se vor achiziţiona echipamente sportive printre care biciclete, panou cu inel de baschet, mingi  şi altele. Sponsorizarile în bani sau articole sportive sunt binevenite, au transmis organizatorii.

Turneul caritabil de tenis Lions Timişoara Bastion se va desfaşura la Arena Sportivă Constructim, Calea Aradului – str. Praga, începând cu ora 10.

Apa, prânzul şi mingile de joc sunt oferite gratuit pentru participanţi. Taxa de participare per echipă este de 150 lei.

Premiul I – câte o rachetă de tenis plus alte premii şi surprize

LĂSAȚI UN MESAJ