Trenurile de pe relația Timișoara – Arad vor circula cu 50 km/h mai repede. Se refac șinele

138

Trenurile care circulă pe relația Timișoara Nord – Arad vor avea viteză mai mare. Acum, într-o anumită zonă este instituită o restricție de 30 de km/h. CFR Infrastructură anunță că au demarat lucrările pentru refacerea șinelor, astfel încât garniturile să meargă cu 50 km/h mai repede.

Lucrările se desfășoară la infrastructura feroviară pentru ridicarea restricţiei de viteză între Timişoara Nord – Arad, cu ramificație spre Cenad, potrivit CFR.

”Sucursala Regională CF Timişoara derulează în această perioadă, în regie proprie, programul de întreţinere periodică şi consolidare a infrastructurii feroviare pentru ridicarea restricţiei de viteză de la 30 km/h la 80 km/h, pe intervalul de staţii Timişoara Nord – Arad, cu ramificație spre Cenad, prin lucrări de ciuruire intergrală, buraj mecanizat, profilat și stabilizat piatră spartă în linie curentă”, anunță CFR SA.

Pentru a nu afecta traficul feroviar, lucrările în zona şantierului se execută în intervalele orare în care nu sunt trenuri în circulaţie.

Termenul de finalizare a lucrărilor este 25 mai 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ