Trei victime, în urma unui accident petrecut pe autostradă! Printre răniți, o copilă din Timiș!

2004

Trei persoane, între care o fată de 14 ani, au fost rănite, sâmbătă dimineaţa, în urma unui accident între un autoturism şi un TIR, pe Autostrada Deva – Sibiu, după ce şoferul maşinii nu a păstrat distanţa în mers. Toate cele trei victime au fost transportate la spital, în Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat că accidentul s-a petrecut pe sensul Deva – Sibiu, după ce şoferul unui autoturism nu a păstrat distanţa în mers şi a intrat în TIR-ul care circula în faţa sa.

„Şoferul unui autoturism nu a păstrat distanţa şi a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR care circula în faţa sa, după care a fost proiectat în glisiera mediană. A rezultat rănirea gravă a şoferului de 32 de ani, din Timiş. Au mai fost răniţi o minoră de 14 ani, din Timiş şi un bărbat de 41 de ani, din Vrancea”, a declarat Welter.

La rândul său, Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu a spus că pentru salvarea şoferului rănit în accident a fost necesată intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Toate cele trei victime au fost transportate la spital, în Sibiu.

Traficul pe Autostrada Deva – Sibiu se desfăşoară cu dificultate, la ora transmiterii acestei ştiri, pe banda de urgenţă, în zona producerii accidentului.

sursă: gandul.info

LĂSAȚI UN MESAJ