24.4 C
Timișoara
joi 13 iunie 2024

Trei tineri teribiliști din Timiș au jefuit o locuință și au lăsat în urma lor pagube de mii de lei

Trei tineri au jefuit o casă din Iecea Mare. Ei au furat drujbe, șurubelnițe electrice, o roabă, bormașină, două televizoare și un sistem audio, lăsând pagubă de peste 12.000 de lei.

Proprietarul gospodăriei a anunțat poliția, iar în urma cercetărilor cei trei făptași au fost prinși și reținuți de polițiști. Aceștia au fost duși în Centrul de Reținere și Arestare preventivă din cadrul IPJ Mehedinți.

„Polițiștii au reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, respectiv 3 tineri, în varstă de 16 si 18 ani. În urma probatoriului administrat in cauză, la data de 03.06.2024, tinerii au fost retinuți pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mehedinți. Politistii continuă cercetările în vederea documentării intregii activități infracționale a acestora”, transmite IPJ Timiș.

Cei trei făptași sunt tineri cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani. Ei sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Sursă foto: ABA Imobiliare / fotografie cu scop ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Motivul halucinant pentru care supele sud-coreene au fost retrase de la raft dintr-o țară U.E.

Supele sud-coreene la plic, de la Samyang Buldak, care se găsesc chiar și la noi în Timișoara, au fost retrase de la raft în...

OncoHelp Summer School-Imunoterapia Cancerului la ediția a 7-a

Eveniment de top în calendarul oncologiei românești. OncoHelp Summer School-Imunoterapia Cancerului ajunge la ediția a 7-a. Elita oncologiei vine la Timișoara. OncoHelp Summer School -...

Citește și :