Trei tineri din vestul țării, reținuți pentru furtul unor cabluri de la sistemele de siguranţă ale căii ferate

54

Trei tineri, între care şi un adolescent de 16 ani, sunt cercetaţi de poliţiştii de la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Hunedoara fiind bănuiţi că au furat este 1.000 de metri de cablu din cupru folosit pentru alimentarea instalaţiilor de dirijare şi semnalizare a circulaţiei feroviare, între staţiile de cale ferată Simeria Veche şi Spini.

„Potrivit probatoriului, faptele au fost comise în zilele de 1 şi 12 noiembrie, pe magistrala 200, între localităţile Simeria Veche şi Spini. Cei bănuiţi de comiterea faptelor sunt trei tineri în vârstă de 16, 20 şi 22 de ani, din comuna Turdaş”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu, citat de agerpres.ro.

În cadrul cercetărilor din acest dosar, poliţiştii au efectuat mai multe percheziţii domiciliare pe raza comunei Turdaş, la locuinţele persoanelor bănuite de furt. În urma acestora, doi dintre suspecţi, minorul în vârstă de 16 ani şi tânărul de 22 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore

LĂSAȚI UN MESAJ