Trei tâlhari prinși de politiști, după o lovitură în Lugoj

45

Polițiștii au reușit reținerea a trei persoane, care, luna trecută, au furat dintr-o casă din Lugoj.
Indivizii, cu vârste între 22 și 34 de ani, sunt acum acuzați de furt calificat și au fost prinși după aproape o lună de la comiterea faptei. Hoții și-au petrecut noaptea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

„La dată de 27 august 2022, polițiștii lugojeni au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-o locuința, situată pe stradă Cloșca din municipiul Lugoj, de unde ar fi sustras 4.500 de lei, 14.000 de euro și 800 de dolari. În urmă investigațiilor efectuate, în dată de 20.09.2022, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Lugoj au identificat și depistat în Timișoara și Lugoj, 3 bărbați, în vârstă de 22, 23 și 34 de ani, bănuiți de comiterea faptei, aceștia fiind conduși la sediul secției de poliție pentru audieri. Banuitii au fost reținuți pentru o perioada de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.”, a anunțat IPJ Timiș.
Cei trei vor fi cercetați sub control judiciar, au mai precizat oamenii legii. Polițiștii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților și recuperării prejudiciului în totalitate.