Trei polițiști din Arad sunt acuzați că au snopit în bătaie un băiat de 16 ani. Mama victimei: ”I-au dat cu bocancii în cap și cu pumnii în coaste”

279

Părinții unui copil de 16 ani din localitatea arădeană Șagu acuză trei polițiști că le-ar fi snopit în bătaie băiatul. Întâmplarea s-a petrecut, potrivit spuselor părinților și minorului, miercuri seara, la Postul de Poliție din localitatea vecină, Vinga.

Liliana Petrescu, a declarat, în exclusivitate, pentru Special Arad că, miercuri seara, unul dintre copiii săi a fost ridicat de trei polițiști, minorul fiind bănuit că ar fi coautor al unui furt dintr-o locuință din localitatea Șagu. Atât mama, cât și fiul său, spun că oamenii legii i-ar fi aplicat minorului o corecție fizică pentru a-l determina să recunoască un furt pe care, spun tot aceștia, nu l-ar fi comis.

„Au venit trei polițiști, Raul Bibarț, Silviu Ruță și încă un polițist pe care copilul nu îl cunoștea, dar nu cu mașina de Poliție. L-au luat și l-au dus la Postul de Poliție din Vinga, nu din Șagu, de unde suntem noi, unde l-au lovit în cap, peste picioare, la coaste și peste mâini. I-au dat ochelarii jos, copilul având dioptrii mari și i-au dat cu bocancii în cap și cu pumnii în coaste. Au vrut să-l facă să recunoască o faptă pe care de fapt nu a comis-o. La final l-au pus să semneze o declarație bătută la calculator și i-au spus <Semnează aici, f***-ți m***i m***i și recunoaște tot ce ai furat>, iar copilul, de frică să nu mai fie bătut iar a semnat, dar nu știa ce, nici măcar nu a putut să citească ce a semnat. Nu l-au luat doar pe el, ci pe încă un băiat, pe care l-au dus la Arad, ca să-i ia amprentele”, spune Liliana Petrescu.

Citește continuarea și vezi VIDEO pe specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ