Trei minori și aventura vieții lor. Ce au putut face puștii de 11, 12 și 14 ani din Reșița

352

Trei puști din Reșița au trăit, probabil, aventura vieții lor, după ce au furat o mașină pe care proprietarul o lăsase parcată în fața blocului, fără a scoate cheile din contact.

”În data de 24.10.2018, ora 23.37, Poliţia Municipiului Reșița a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o persoană de sex masculin, din Reșița, în vârstă de 35 de ani, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul parcat în apropierea imobilului.

Desfășurând activitățile specifice, polițiștii au observat în trafic autoturismul menționat, care rula cu viteză înspre direcția str. Țerovei, dar conducătorul auto nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de polițiști, a continuat deplasarea, însă după circa 200 de metri autoturismul a fost abandonat de către ocupanți, care au fugit înspre haldina de zgură”, informează Poliția din Reșița.

În urma investigațiilor efectuate, oamenii legii au reușit să-i identifice pe autorii furtului: trei minori, băieți, cu vârste de 11, 12 și 14 ani.

”Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat de către cei trei minori. De asemenea, au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere de către minorul în vârstă de 12 ani care a condus autoturismul”, au mai transmis polițiștii.

De menționat este și faptul că partea vătămată a lăsat autoturismul parcat în apropierea imobilului, descuiat și cu cheia de contact în bord.

sursa – infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ