Trei etape și un singur punct cucerit de ASU

96

ASU Politehnica e departe de startul de campionat dorit în Liga a 2-a. Violeții sunt penultimii în clasament după primele trei runde în care au adunat un singur punct.

Prima victorie se lasă așteptată în tabăra Politehnicii în acest campionat; ba mai mult trupa condusă de Cosmin Petruescu a reușit să smulgă primul punct abia în runda a treia. Un start de campionat departe de așteptări chiar și pentru cei mai rezervați suporteri ai violeților.

Politehnica a fost ținută în șah de Luceafărul Oradea în epilogul etapei a treia, duminică seara pe Dan Păltinișanu. A fost un 0-0 sec departe de ceea ce se jucase cu 24 de ore înainte, între colegele Ripensia și ACS Poli. Cu puține soluții în ofensivă, gazdele au părut incapabile să depășească un adversar ce își arătase limitele în primele două etape.

Un singur punct pentru ASU, primul din acest sezon, cu care se menține penultima în clasamentul Ligii a 2-a. Iar runda a patra aduce o partidă grea pentru timișoreni pentru că pe Bega vine Universitatea Cluj, nou-promovata care a pornit excelent în acest sezon.

ASU: Murariu – Bilia, Scutaru, Mera, Cherecheș – Vidrăsan (min 46, Nicolescu), Ignea – Miholca (min. 46, Bănică), Bozian, Schieb – Velici (min. 83, Plămadă).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.