Trei angajaţi ai unei fabrici de componente auto din vestul țării, depistaţi pozitiv la testul COVID-19

149

Trei angajaţi ai unei fabrici de componente auto din Deva au fost depistaţi pozitiv la testul pentru COVID-19. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara au început o anchetă epidemiologică pentru a stabili ce alte persoane au intrat în contact cu angajaţii infectaţi cu noul coronavirus şi dacă se respectă reglementările în unitatea industrială unde a fost declarat focar de noul coronavirus.

Contacţii direcţi ai celor trei angajaţi au fost izolaţi, a precizat medicul-şef al Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, Cecilia Birău. Ea a mai spus că relaxarea şi faptul că oamenii nu au respectat măsurile minime de prevenţie şi de protejare, adică nu au păstrat distanţa şi nu au purtat masca de protecţie, au făcut ca un astfel de focar să apară din nou în judeţ.
Cecilia Birău a mai precizat că în judeţul Hunedoara toate focarele de până acum s-au înregistrat din cauza relaţiilor interumane, în care nu s-a ţinut cont că dacă stai mai mult de 15 minute împreună cu cineva, chiar şi în aer liber, trebuie să păstrezi o distanţă de siguranţă.

La Fabrica de componente auto din Deva lucrează aproape 3.000 de oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.