24.1 C
Timișoara
sâmbătă 13 aprilie 2024

Traseu aplicativ pentru copii, dresaj canin de Ziua Jandarmeriei, dar și Ateliere de Creație, Teatru de Păpuși și competiție de șah, în Iulius Town

Timișoara, 28 martie 2024: Imaginația este una dintre aptitudinile pe care cei mici o pot modela până când nimic nu li se va mai părea imposibil, iar orice joc aparent banal va deveni o adevărată lume a fantasticului, plină de aventuri. În acest weekend, la Iulius Town am pregătit mai multe activități dedicate, printre care și o competiție de șah, Ateliere de creație și facepainting, dar și Teatru de Păpuși. Tot în această finală de săptămână, vom marca Ziua Jandarmeriei, iar reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș vor susține prezentări tehnice, ateliere pentru copii și vor aduce câini speciale antrenați.

Ziua Jandarmeriei este marcată la Iulius Town prin activități dedicate tuturor membrilor familiilor, susținute de reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș. Sâmbătă , 30 martie 2024 , în Iulius Gardens , program cu ora 14.00 , vor avea loc prezentări de tehnică și echipament , expunere de autovehicule speciale , dar și demonstrații de dresaj canin . Mai mult, cei mici sunt încurajați să participe la circuitele personalizate pentru ei , cu obstacole ușoare, care îi provoacă să treacă de jaloane , să mă argă pe bărnă și să depășească limitate . Cei care doresc să afle mai multe, pot discuta cu reprezentanți ai instituției care vor prezenta oferta educațională, în zona evenimentului.


Tot sâmbătă , în Atriumul Iulius Town are loc și competiția Șah în Școală . Turneul este dedicat pentru toate nivelele de experiență, scopul evenimentului fiind promovarea șahului în rândul elevilor. Șah în școală va începe de la ora 1000 , iar cei mai mulți jucători vor pune în evidență aptitudinile de a anticipa mișcările adversarului, dar și gândirea strategică.

Ziua de sâmbătă continuă pentru cei mici în piațeta Intersport din Iulius Mall , unde au loc Atelierele de Creație și Facepainting . În intervalul orar 16.00 – 19.00 , așteptați să „se transforme” în cei mai curajoși eroi și să decoreze rucsaci pentru sport . Participarea la Ateliere este gratuită , în baza locurilor disponibile. Toate materialele sunt gratuite , fiind puse la dispoziție de Iulius Town.

Teatrul de Păpuși revine și în această duminică , de la ora 11.00 , în food court-ul Iulius Town , cu o piesă menită să învețe pe cei mici despre dorința de a veni mai buni. „ Rățușca cea urâtă ” va fi pusă în scenă în această finală de săptămână.

Vino cu cel mic la Iulius Town și descoperiți împreună cu cele mai potrivite activități pentru un weekend reușit!

Alte subiecte :

Pe bulevardul Cetății se va desfășura evenimentul „Străzi pentru Comunitate”

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier în data de 14.04.2024, pe Bulevardul Cetății, în...

Controale ale Gărzii Forestiere în Timiș. Ce au găsit autoritățile?

Inspectorii Gărzii Forestiere au luat la puricat mai multe drumuri publice, forestiere, dar și depozite de lemn ale unor firme din județ. Controale au...

Citește și :