Transport agabaritic între Nădlac și Deva, pe A1 și pe drumul național

58

În perioada 27.07.2018 – 31.07.2018 se vor efectua două transporturi cu depășiri de gabarit pe ruta Nădlac – Giurgiu, cu trecere pe autostrada A1 și pe drumul national care leagă Timișoara de Deva.

Potrivit CNAIR, transportul presupune vehicule foarte late, ceea ce ar putea îngreuna circulația celorlalți participanți la trafic.

Iată ruta completă: Punctul de Trecere al Frontierei de la Nădlac II – Autostrada A1 – DN 68A – Săcămaș – DN 7 – Deva – Autostrada A1 – Sibiu – DN 1 – Colonia Tălmaciu – DN 7 – Râmnicu Vâlcea – DN 7 – Pitești – Autostrada A1 – Centura București Sud – DN 5 – DC 94 – DJ 507 – DN 5 – Punctul de Trecere al Frontierei de la Giurgiu.

”Lățimea maximă a vehiculelor este de 3.70m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, tansmite CNAIR.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ