Transformarea fabuloasă a unei femei din Timișoara, după ce a slăbit 34 de kilograme. Cum a reușit

9408
delia slabit

O femeie din Timișoara este de nerecunoscut, după ce a slăbit zeci de kilograme. Delia a reușit ca, în zece luni, să slăbească 34 de kilograme, astfel că acum cântărește 80 de kilograme. Cum a reușit această performanță? Cu multă voință și cu ajutorul unui nutriționist.

Am învățat să mănânc sănătos, am învățat să nu sar peste mese, să respect acele reguli pe care le respect și acum. Ma bucur că am învățat să asociez alimentele. Deși nu am mai luat suplimente din luna decembrie, respectând orele de mese și regimul, am reușit să slăbesc în continuare! Când am început programul, în 3 iunie, aveam 113.8 kg, acum am ajuns la 80 kg. Intru în mărimea 42-44, de la 58„, a povestit timișoreanca pe Facebook.

Delia spune că vrea să mai dea jos câteva kilograme și crede că va reuși, dacă nu va reveni la viața dezordonată pe care a avut-o până acum zece luni.

De foarte multe ori îmi pun întrebarea oare de ce am avut o viață dezordonată și nu am ținut cont de câteva reguli de bazaă Nu mai vreau să fiu cum am fost niciodată. Vreau să revin și să mai dau jos câteva kilograme”, a mai precizat femeia din Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ