Tramvai transportat pe A1! Se pot impune restricții

48

Atenție, șoferi! Pe autostrada A1 din vestul țării, dar și pe mai multe drumuri naționale vă puteți lovi de restricții. Se va transporta un tramvai care va immune limitări de viteză.

În perioada 25.02.2020 – 03.03.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul :
Borș PTF – (DN1) – Centura Oradea – (DN79) – Arad – (DN7-A11-A1-A6) – Lugoj – (Varianta de ocolire Lugoj) – DN6 – Caransebeș – (Varianta de ocolire Caransebeș) – DN6 – Orșova – DN6 – Drobeta – Turnu Severin (Centura Drobeta – Turnu Severin) – DN6 – Simian -DN56A – Maglavit – DN56 – Calafat PTF
Vehiculul transportă un tramvai.

Lățimea maximă a vehiculului este 3,00m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ