Tragedie rutieră: A murit la 24 de ani din cauza prietenului beat

85

La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 03.18, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea ușoară a altor două persoane, pe DJ 571, la km 1+730 m.

Conducătorul auto, un tânăr de 22 de ani, din Moldova Nouă, ar fi condus un autoturism din direcția Primăria Moldova Nouă către Moldova Veche și ar fi pierdut controlul autoturismului, părăsind partea carosabilă prin partea stângă a direcției de deplasare, după care s-a răsturnat de mai multe ori pe câmpul agricol.

În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului de pe bancheta din spate, în vârstă de 24 de ani, din Pojejena, și rănirea ușoară a altor 2 persoane, un tânăr de 18 ani și o minoră de 15 ani, ambii din Moldova Nouă, pasageri în autoturism.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, ulterior, în jurul orei 05.00, prezentându-se la spitalul din Moldova Nouă, unde a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ