Tragedie românească în Spania. Patru compatrioți, morţi în două accidente înfiorătoare, produse la câteva ore distanţă

2085

Două accidente extrem de grave s-au soldat cu patru români morți, în Spania. Primul accident, în care au fost implicați patru români, toți vecini în micul oraș Vilanova d’Alcolea, a avut loc loc în jurul orei 7:00 dimineața, pe șoseaua CV-13, în apropiere de aeroportului Castellón din provincia autonomă Valenciana, informează El Pais.

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar pentru doi bărbați paramedicii nu au mai putut face nimic. Alte două persoane au ajus la spital. Se pare că românii erau din aceeași familie – o femeie de 24 de ani și trei bărbați în vârstă de 22, 43 și 48 de ani.

Tânărul de 22 de ani și bărbatul de 48 de ani au decedat din cauza rănilor provocate de impactul dintre cele două autovehicule, în timp ce femeia de 22 de ani și celălalt bărbat au fost transportați în stare foarte gravă la spitalul din Castellón.

Alți doi români și-au găsit sfârșitul tot miercuri, în jurul orei 14:15, în apropierea localității Don Benito din provincia Badajoz.

La fel ca și în cazul primului accident, două mașini s-au lovit frontal. Impactul a fost nimicitor. Doi români au murit pe loc, iar un alt bărbat care se afla împreună cu ei și celălalt șofer implicat în accident au fost grav răniți, fiind transportați la spital.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ