Tragedie pe terenul de sport. Un eveniment caritabil organizat lângă Timișoara, stopat după ce un antrenor a decedat în timpul finalelor

411

Un turneu de padel organizat de Clubul Sportiv Comunal Ghiroda şi Giarmata Vii a fost stopat ieri, după ce unul dintre participanţi a decedat în timpul competiţiei. Antrenorul Nicușor Budea a murit în timp ce juca finala, din cauza unui infarct.

Organizatorii competiției au anunțat pe pagina de Facebook a clubului decesul acestuia.„Dragii noștri, Suntem profund îndurerați să vă anunțam că am suspendat turneul de padel, deoarece în ultimul minut al finalei noastre, domnul Budea Nicușor, antrenorul nostru de tenis și badminton, a ales să câștige finala în ceruri. A plecat cu paleta de padel în mână. Tenisul a fost pasiunea lui. Nicușor, ești finalistul nostru. Drum lin!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

Turneul de padel a fost organizat în scop caritabil, sub denumirea de „Mișcare pentru Flavius”. Din câte se pare, antrenorul în vârstă de 61 de ani nu avea probleme de sănătate, iar în urmă cu doar câteva săptămâni făcuse chiar un control de rutină la inimă, iar medicii nu i-au descoperit probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ