Tragedie în Sălaj. Tânăr de 16 ani înecat într-o fostă balastieră, sub ochii tatălui său

274

Sfârşit tragic, seara trecută, pentru un adolescent din Sălaj. Băiatul de 16 ani a pierit în balta unei foste balastiere, acolo unde a mers la scăldat, chiar sub ochii tatălui său. Trupul neînsufleţit al adolescentului a fost scos la suprafaţă marţi dimineaţa de un echipaj de scafandri al pompierilor din Bihor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, Lucian Jacodi, adâncimea apei în balastieră este între 6 şi 13 metri, pompierii începând căutarea adolescentul luni seara, cu ajutorul bărcii cu sonar, după ce li s-a semnalat faptul că băiatul de 16 ani a fost observat în momentul în care s-a scufundat în apă şi nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă.

Căutările au continuat pe tot parcursul nopţii, Lucian Jacodi precizând faptul că la faţa locului a fost în permanenţă echipajul de prim-ajutor de la Sânmihaiu Almaşului, pentru acordare de asistenţă medicală de urgenţă. Un container multirisc a fost adus pentru a asigura iluminatul perimetral în zona respectivă.

Tânărul a fost găsit în jurul orei 2:00 de echipajul de scafandri de la ISU Bihor, el fiind declarat decedat.

Sursa: ziaruldesalaj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ