Tragedie imensă într-o familie cu 13 copii: studentă eminentă, omorâtă de o maşină în timp ce mergea la piaţă să vândă cartofi

3237

O tânără de 21 de ani din Timiş, provenită dintr-o familie cu 13 copii şi studentă cu bursă de merit la Universitatea Politehnica din Timişoara, a murit vineri dimineaţa într-un cumplit accident rutier. Tânăra, ai cărei părinţi trăiesc din legumicultură, mergea la piaţă cu cartofi de vânzare când microbuzul pe care îl conducea a fost lovit de un şofer care a intrat pe contrasens.

Naomi Ana Podeanu, care a împlinit joi 21 de ani şi care era studentă în anul întâi la Facultatea de Eletrotehnică şi Eletroenergetică a Universităţii Politehnica, având atât bursă de merit, cât şi bursă socială, a murit într-un accident de circulaţie petrecut vineri dimineaţa în localitatea Coşteiu. Tânăra, ai cărei părinţi trăiesc în Belinţ, din legumicultură, mergea cu un microbuz încărcat cu cartofi spre piaţa din Bocşa, judeţul Caraş-Severin. În localitatea Coşteiu, lângă Lugoj, şoferul unui VW a intrat pe contrasens, lovind în plin microbuzul condus de Naomi. Tânăra a murit pe loc, iar tatăl fetei care era în faţă, cu o altă maşină, a suferit un şoc.

Povestea întreagă, pe adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ