Tragedie de proporții. Șase persoane împușcate mortal!

1156

Șase persoane, probabil membre ale aceleiaşi familii, au fost ucise joi seară într-o casă din Zagreb, capitala Croaţiei, de un atacator care este căutat de poliţie, relatează AFP, citând o sursă din poliţie.
Potrivit site-urilor mai multor ziare, bărbatul care a reuşit să fugă a tras asupra membrilor familiei fostei sale soţii. Printre victime s-ar afla şi copii.

„Poliţia a fost alertată în jurul orei locale 21.30 (19.30 GMT) de localnici care au auzit împuşcăturile. Cadavrele celor şase persoane au fost descoperite la faţa locului”, se menţionează într-un comunicat al poliţiei.

„A fost declanşată o amplă operaţiune de căutare pentru găsirea bărbatului care este suspectat că ar avea legături cu crimele”, potrivit aceleiaşi surse.

Cadavrele au fost găsite într-o casă din cartierul Kajzerica, din sudul Zagrebului. Cartierul a fost izolat de poliţie, potrivit unui fotoreporter al AFP.

„Potrivit primelor elemente ale anchetei, ar fi vorba despre o familie”, a declarat un responsabil al poliţiei sub acoperirea anonimatului.

Potrivit site-ului cotidianului Vecernji List, atacatorul a ucis-o pe fosta soţie, partenerul ei şi patru copii. Numai un bebeluş ar fi supravieţuit atacului criminal şi este spitalizat, potrivit ziarului.
Sursa: reporteris.ro

LĂSAȚI UN MESAJ