Traficant de migranți român, prins la vamă cu ”transportul”

25

Un traficant de migranți a fost prins de polițiștii de frontieră de la Nădlac. Acesta avea autoutilitara burdușită de transfugi. Nouă străini erau ascunși printre cutiile și pungile transprtate de șofer.

”În data de 10.08.2020, în jurul orei 02.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, în vârstă de 22 de ani, conducând o autoutilitară înmatriculată în România. Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta cutii și saci de pufuleți, având ca destinaţie Germania. În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul autoutilitarei au descoperit în compartimentul marfă, ascunse sub cutiile și sacii de pufuleți, nouă persoane, dintre care opt bărbaţi și o femeie”, aflăm de la Poliția de Frontieră.

Migranții sunt din Vietnam, au vârste cuprinse între 21 şi 38 ani, și au declarat că intenţionau să ajungă în state din vestul Europei

LĂSAȚI UN MESAJ