5.1 C
Timișoara
miercuri 17 aprilie 2024

Traficant de… insecticid. Prins cu 10 recipiente de produse toxice

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 40 de ani, în timp ce comercializa produse de protecție a plantelor, din categoria celor toxice, fără a avea acest drept.

La data de 26 august a.c., polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase din Timiș au depistat, în delict flagrant, un bărbat de 40 de ani în timp ce comercializa substanțe toxice.
Bărbatul a fost depistat pe raza localității Chișoda, având asupra sa 10 recipiente de 1 kg, care conțineau insecticid, pe care ar fi intenționat să le vândă cu 450 de lei bucata.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deținea autorizație și nici certificat de omologare emis de o unitate fitosanitară.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de produse sau substanțe toxice, cele 10 recipiente fiind ridicate de polițiști pentru a fi supuse expertizei.

Alte subiecte :

Siguranța alimentelor și igiena produselor, întru-un seminar de informare organizat de CCIAT | FOTO-VIDEO

Pentru a avea un mediu de afaceri bine informat, la curent cu tot ce e bine de știut în domeniul legislației, Camera de...

Delicii culinare bănățene, preparate într-o localitate din Timiș, în luna mai

Ediția din luna mai a evenimentului Banat Brunch le propune turiștilor atelier de preparat brânză la stână. Asociația My Banat și Asociația “De la Măicuța”...

Citește și :