Totul despre vremea din Ajunul Crăciunului. Ce anunță meteorologii pentru regiunea Banat

168

Astăzi, vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult noros în cursul zilei, când pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. La munte vor fi local precipitații mixte. Spre seară și în cursul nopții, aria precipitațiilor se va restrânge și cerul se va degaja treptat. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare, îndeosebi la munte. La începutul intervalului vor mai fi condiții de polei, iar în cursul nopții în zonele joase, izolat va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 9 grade, iar cele minime între 0 și 4 grade.

În prima zi şi în a doua zi de Crăciun, vremea va fi frumoasă şi caldă, chiar deosebit de caldă în Banat: cerul va fi variabil, iar vântul va sulfa de la slab la moderat, cu unele intensificări în zona de munte. În zonele joase, în cursul dimineţilor şi al nopţilor va fi ceaţă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi1 3 grade, iar cele minime între -3 şi 3 grade.

De miercuri până vineri, cerul va prezenta înnorări temporare şi se vor semnala precipitaţii, predominant sub formă de ploaie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 13 grade, iar cele minime între 1 şi 6 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crişana.

LĂSAȚI UN MESAJ