Tot mai mulți timișeni, amendați pentru nepurtatul măștii

29
Tot mai mulți timișeni sunt amendați, zilnic, pentru că nu poartă mască de protecție. Forțele de ordine au dat aproape 200 de sancțiuni într-o sinură zi, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun.
„La activităţile de verificare desfășurate ieri au participat 162 de forţe de ordine, fiind verificate 191 de societăți comerciale, precum şi 181 de mijloace de transport, dintre care 70 de mijloace de transport în comun. Totodată, au fost legitimate peste 1.000 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 195 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27.000 de lei. Dintre acestea, toate cele 195 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare”, a transmis IPJ Timiș.
Vă amintim că Timișoara va intra, cel mai probabil, de astăzi, în scenariul roșu al pandemiei. Rata de infectare va trece, cred autoritățile, de 3/1.000 de locuitori. În cursul zilei vă vom prezenta noile restricții ce vor fi aprobate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ