Tot mai multe focare active de COVID-19 în Timiș. Aproape 250 de elevi, în carantină

1416

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Timiș, 245 de elevi sunt în carantină și în izolare la domiciliu, iar 6 sunt internați în spital, infectați fiind cu coronavirus. De asemenea, 63 de cadre didactice au contactat boala și sunt plasate în spații supravegheate de autorități sau acasă. Alți 6 angajați au unităților de învățământ timișene care sunt spitalizați.

De altfel, apar tot mai multe focare active de COVID-19 în Timiș. Potrivit ultimelor informații, sunt 11 locații unde există cazuri de infectate cu coronavirus. De asemenea, autoritățile sanitare au în desfășurare 8 anchete epidemiologice.

Focarele sunt distribuite astfel: la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Periam – 11 cazuri; Liceul Teologic Privat Timișoara – 5 cazuri; o unitate sanitară private din Timișoara – 4 cazuri; Școala Gimnazială nr. 19 – 3 cazuri; o farmacie din Timișora – 10 cazuri; Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice Timișoara – 33 de cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihologică Lugoj – 76 de cazuri; 4 unități economice – 42 de cazuri. În județul Timiș sunt în carantină 54 de persoane, iar 57 sunt izolate la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ