Tot cu TIR-ul prin Timişoara

104

Şoferi care nu respectă legea sau indicatoare amplasate prost? Aceasta este întrebarea legată de amendarea şoferilor de camioane de mare tonaj care circulă pe străzile din Timişoara unde nu au voie.Poliţiştii susţin că există indicatoare, conducătorii auto spun că se rătăcesc tocmai pentru că nu sunt marcaje sau sunt amplasate prost.

„În ultimele două zile au fost depistați și sancționați un număr de 17 conducători de autovehicule de mare tonaj surprinși circulând în zonele Badea Cârțan, Jiul cu Republicii, Circumvalațiunii, Popa Șapcă, IC Brățianu, Șagului, Gh. Dima. Poliția Locală Timișoara continuă acțiunile pe această linie și atrage din nou atenția conducătorilor auto de autovehicule de mare tonaj să respecte legislația în vigoare, să se informeze atunci când ajung în Timișoara și să următească indicatoarele rutiere care restricționează sau interzic accesul pe anumite sectoare de drum, să achite taxele în cazul în care tranzitează Timișoara, să nu parcheze autovehiculele grele pe teritoriul Timișoarei și să nu circule decât pe rutele stabilite”, trasnmit poliţiştii.

Poliţiştii sunt contrazişi de şoferi care spun că indicatoarele lipsesc din intersecţii cheie. Pentru cei străini este şi mai greu şi aşa ajung pe străduţe înguste şi au dificultăţi în a ieşi din oraş. Amenzile pentru ei ajung până la 2.500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ