Toamna se numără gropile, la Timişoara. Află unde poţi face sesizări!

190

Toamna, la Timişoara, se numără gropile. Consilierul local PSD Dan Idolu vrea să ştie câte gropi sunt pe străzile şi trotuarele din oraş şi cere ajutorul cetăţenilor pentru acest lucru.

Aşadar, dacă vedeţi o groapă în oraş, faceţi-i o poză şi apoi puteţi să o trimiteţi pe adresa de mail gropitimisoara@gmail.com sau pe pagina de facebook creată special în acest scop, “STOP Gropilor din Timişoara”(https://www.facebook.com/STOP-Gropilor-din-Timisoara-170510440165743/).

“În prezent, se constată faptul că în multe zone ale municipiului există gropi în carosabil, fie datorită unor lucrări aflate în curs sau nefinalizate, fie datorită faptului că au apărut „peste noapte”, probabil din cauza calităţii slabe a lucrărilor sau chiar în urma unor „cârpiri nefericite” ale asfaltului.

Deoarece nu sunt semnalizate gropile din carosabil, ţinând cont şi de faptul că iluminatul stradal lipseşte în ultima perioadă, locuitorii municipiului Timişoara pot avea de suferit”, transmite consilierul local.

Grupul de aleşi PSD va centraliza zilnic sesizările de la timişoreni şi apoi le va transmite aparatului de specialitate din Primăria Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ