Titu Bojin vrea ca în toate localitățile din Timiș să fie introduse apa și canalizarea-VIDEO

515

Titu Bojin are planuri mărețe în cazul în care va câștiga un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, candidatul UNPR a prezentat o hartă a realizărilor din postura de președinte al CJ Timiș, dar și un pliant care conține obiectivele principale pentru următorii ani. Pliantul va ajunge, în zilele următoare, în toate localitățile din județ.

Astfel, aflăm că, în cei patru ani de mandat, au fost achiziționate 59 de autobuze școlare, au fost modernizați 538 km de drumuri, din care 188 km drumuri noi, iar în 45 de localități a fost introdusă rețeaua apă-canal.

În ceea ce privește planurile pentru următorii ani, președintele CJ Timiș anunță, printre altele, construcția și dotarea unei maternități în Timișoara, a spitalului de psihiatrie de la Giroc, asfaltarea tuturor drumurilor județene, realizarea a trei descărcări de pe autostradă și introducerea apei și canalizării în toate localitățile din Timiș. Totodată, Titu Bojin promite construirea unei parcări supraetajate în centrul Timișoarei cu 500 de locuri, realizarea a minim 500 de locuințe prin programul ANL și transferul aeroportului de la ministerul Transporturilor în subordinea CJ Timiș.

Nu promit că voi face centură, cei care o fac glumesc cu politica și administrația, pentru că centura nu o poate realiza CJ Timiș, dar asta nu înseamnă că nu voi fi unul din cei care vor susține acest lucru. UNPR-ul are șanse să obțină șapte, opt primari în Timiș. Noi nu suntem speriați, cele două partide mari sunt puțin speriate. UNPR-ul va fi, cel mai probabil, cel care va împărți cărțile în Timiș astfel încât scena politică să fie echilibrată. Vom avea o surpriză la CJ Timiș, la CL Timișoara situația e alta, se vede de la o poștă că Nicolae Robu nu poate fi detronat de data asta„, a declarat, astăzi, Titu Bojin.

1 COMENTARIU

  1. Dar pana acum ce a facut?
    Este campanie electorala si face promisiuni pe care oricum sa le realizeze. Asa cum nu a realizat nimic pana in acum.

LĂSAȚI UN MESAJ