Tinerii din Timiș, de vorbă cu polițiștii! Ce se întâmplă în tot județul

50

Tinerii din Timiș vor avea o parte de o vară în siguranță, dacă ascultă sfaturile polițiștilor.

Oameniii legii au ieșit pe teren și stau de vorbă cu tinerii. Le dau sfaturi despre cum să se ferească de hoți și îi informează despre faptul că drogurile și alcoolul pot să le strice vacanța.

”În perioada iulie – septembrie, la nivel județului Timiș se desfășoară campania „Siguranța în vacanță!”, pentru prevenirea victimizării tinerilor și implicării acestora în comiterea de fapte antisociale, pe perioada de vara. Astfel, poliţiştii Biroului de Analiza şi Prevenire a Criminalităţii, în colaborare cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al Județului Timiș, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Brigada de Jandarmi Mobilă și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș, desfășoară activități de informare în rândul tinerilor prezenți la Centrele de Agrement „Chevereșu Mare” și ”Poieni Strâmbu”, dar și în incinta mai multor ștranduri din municipiul Timișoara”, transmit polițiștii.

Oamenii legii au realizat și pliante informatice pe care le împart tinerilor din Timișoara, dar și din alte localități din județ. Sfaturile sunt utile pentru orice loc în care ajung tinerii vara aceasta, cum ar fi la mare, la munte sau în străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ