Tinerii care visează să devină doctori se pot testa pentru a afla cât de pregătiți sunt pentru admiterea la Medicină, la Timișoara

1476

Tinerii care visează să devină doctori și intenționează să se înscrie la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara în această vară pot să afle cât de pregătiți sunt pentru admitere. Instituția de învățământ superior organizează, în perioada 6 – 7 mai, simularea examenelor de admitere la Facultatea de Medicină Generală, Facultatea de Medicină Dentară și la Facultatea de Farmacie.

Astfel, elevii care își doresc să urmeze cursurile universității timișorene au ocazia, în aceste zile, să își testeze cunoștințele, înainte de a trece prin emoțiile examenului de admitere propriu-zis, care va avea loc în vara acestui an.

Simularea examenului de admitere la Facultatea de Farmacie va avea loc vineri, 6 mai, între orele 10.00 – 13.00, în incinta unității de învățământ superior. Pentru simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină Generală și la Facultatea de Medicină Dentară, elevii sunt așteptați în amfiteatrele universității, sâmbătă, 7 mai, începând cu ora 11.00.

LĂSAȚI UN MESAJ