Tinerii care doresc să îmbrace o uniformă albastră mai au încă o șansă

313

Toți tinerii ce cred că au o aplecare pentru cariera militară și au și aptitudinile necesare, mai ai o șansă să urmeze o școală de profil. Pentru ei s-a creat, special, încă o sesiune de admitere pentru această iarnă, în şcolile de subofiţeri jandarmi.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara desfăşoară, în această perioadă, activităţi de recrutare a candidaţilor pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ care pregătesc subofiţeri jandarmi.

Pentru sesiunea de admitere din luna ianuarie 2018, se scot la concurs 350 locuri la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani şi 350 locuri la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni.
Cererile de înscriere la concurs se pot depune la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, str. G. Bariţiu, nr. 19-21, jud. Timiş, până la data de 5 decembrie 2017 iar dosarele, în format complet, până la data de 18 decembrie 2017.

Concursurile vor avea loc la sediile instituţiilor de învăţământ, în perioada 13-21 ianuarie 2018, conform graficelor şi calendarelor afişate pe paginile de internet ale fiecărei instituţii. La adresele www.jandarmeriafalticeni.ro şi www.scoaladragasani.ro sunt afişate informaţii referitoare la tematica şi bibliografia de concurs, probele şi baremele stabilite şi alte informaţii de interes pentru candidaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ