Tinerii care au tâlhărit mai multe femei din Timișoara au fost prinși în sfârșit!

236

Patru tineri, cu vârste între 17 și 28 de ani, bănuiți de comiterea a 5 tâlhării, pe raza municipiului Timișoara, au fost depistați de polițiștii timișeni.

La data de 27 august a.c., în jurul orei 19.00, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale  Timișoara și cei din cadrul Secției 2 Timișoara au depistat patru tineri,  cu vârste între 17 și 28 de ani, la scurt timp după comiterea unor tâlhării pe raza municipiului.

Din cercetări a reieșit că, în jurul orei 17.00, bănuiții ar fi deposedat, prin violență, două femei de 54, respectiv 62 de ani, de lănțișoarele din aur pe care le purtau, ulterior, încercând să valorifice bunurile la o casă de amanet.
Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că tinerii sunt bănuiți de comiterea unei alte tâlhării, în aceeași zi (persoana vătămată nu a depus plângere până în prezent) și alte două fapte comise la începutul săptămânii trecute.
Prejudiciul cauzat este estimat la 12.000 de lei.

S-a procedat la reținerea pentru 24 de ore a bănuiților, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș, urmând să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

1 COMENTARIU

  1. Bunicii mele i-au smuls lantul de la gat acum doua luni ,tot in Timisoara…..in plina zi…ea ar putea sa identifice persoana care a talharito pentru ca isi aduce foarte bine aminte cum arata tanarul !

LĂSAȚI UN MESAJ