Tineri şi liberi… până ieri! Acum sunt în arest după ce au spart o casă şi au furat tot ce au găsit!

333

Poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au reţinut doi tineri, de 16 şi 18 ani, bănuiţi de furtul mai multor bunuri dintr-o locuinţă situată pe raza localităţii Maşloc. Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

La data de 06 aprilie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au identificat doi tineri, de 16 şi 18 ani, bănuiţi de furt din locuinţă.

În fapt, în noaptea de 03 spre 04 aprilie a.c., cei în cauză ar fi pătruns, prin forţarea uşii de acces, într-un imobil situat pe raza localităţii Maşloc, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri (un televizor, un cuptor cu microunde, o motocositoare, o bormaşină, două flexuri, două maşini de tuns gazonul).

Prejudiciul în valoare de aproximativ 3700 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile fiind restituite păgubitului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, bănuiţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de reţinere şi arestare Preventivă Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tinerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ