Timișorenii sunt invitați să vadă cei mai frumoși câini din lume la Arena Aqua Sport

1450

În orașul nostru vor avea loc în acest weekend trei expoziții chinologice internaționale. În 7 şi 8 mai, la Arena Aqua Sport sunt programate trei expoziţii de frumuseţe, două în cadrul cărora se vor acorda titlurile CACIB, respectiv una în cadrul căreia se decernează şi titlul CAC.

În prima zi se desfăşoară, de la ora 9, o expoziţie în cadrul căreia se acordă titluri CAC, iar începând de la ora 14 are loc o expoziţie în cadrul căreia se vor acorda titluri CACIB. În cea de a doua zi, de la ora 10, va avea loc o nouă expoziţie în cadrul cărora se acordă titluri CACIB, dar aceasta are şi rang de expoziţie de campionat, eveniment la care trebuie să câştige calificative cei care doresc obţinerea unui titlu de campion naţional al României cu câinele deţinut. În ambele zile va avea loc şi un târg de adopţii canine. Corpul de arbitri este alcătuit din specialişti care provin din Israel, Croaţia, Italia, Danemarca, Cipru şi România.

Nu vor lipsi demonstraţiile de dresaj, concursurile speciale pentru desemnarea celor mai buni câini la fiecare grupă, câinele şi copilul, perechi, grup de creştere.

La eveniment vor participa câteva sute de exemplare canine la fiecare dintre expoziţii, reprezentând mai multe ţări europene. Preţul unui bilet de intrare la eveniment este de zece lei, copiii, persoanele cu handicap şi pensionarii având acces gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ