Timișorenii sunt chemați la dezbatere pe tema taxelor și impozitelor locale

44

Timișorenii sunt chemați la o dezbatere pe tema taxelor și impozitelor locale ce vor fi suspuse votului Consiliului Local Timișoara pentru anul 2020. Dezbaterea este programatăă pentru 7 noiembrie, de la ora 14:00. Fiind în mijlocul zilei, mulți timișoreni nu vor putea ajunge pentru că sunt la serviciu. Acest aspect a fost de multe ori indicat de timișorenii nemulțumiți că nu ajung la dezbateri pentru că sunt la serviciu.

”Primăria Municipiului Timişoara va organiza joi, 07.11.2019, ora 14:00, în sala de şedinţe a Consiliului Local al Municipiului Timişoara, B-dul C.D.Loga nr.1, dezbaterea publică pe marginea Proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale în Municipiul Timișoara pentru anul 2020. La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate. Cei interesaţi se pot adresa şi în scris, Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau in format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro. , până la data de 06.11.2019, ora 1630. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant”, anunță Primăria Timișoara.

Vă amintim că la ultima dezbatere organizată de primărie au participat doar câteva persoane. Ora ar fi fost de vină, spun oamenii pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ