16.6 C
Timișoara
duminică 3 martie 2024

Timişorenii sancţionează asfaltarea: se face pe frig, fără uscarea asfaltului – video

Gropile au răsărit ca ciupercile după ploaie la Timişoara. Deşi iarna nu a fost de durată şi nici temperaturile nu au fost extrem de scăzute decât câteva zile, străzile din oraş au cedat.
Autorităţile, prin firma SDM care se ocupă de repararea tuturor străzilor din Timişoara printr-un comtract atribuit direct de Primărie, se apucă de asfaltat în condiţii improprii, spun timişorenii.
Un internaut a surprins o asfaltare de acest gen în oraş şi a postat filmuleţul pe Facebook, alături de următorul text: „Asfaltare in Timisoara direct din camion fara uscare fara nimic azi 5 mar 2018.”
Aceeaşi situaţie a fost semnalată şi pe Calea Şagului. După asfaltări făcute în plină iarnă, stratul nou a fost înlocuit în nicio lună de la turnare.

Alte subiecte :

Cum arăta în comunism bulevardul reabilitat recent în Timișoara și cum arată astăzi

Primăria Timișoara a anunțat câștigătorii concursului „Din albumul bunicilor”. Ocupantul primului loc a primit un abonament general anual pe toate liniile de transport în...

Firobuzul timișorean, încă o premieră bănățeană

În multe prilejuri se face mare caz (de cele mai multe ori pe bună dreptate) de întâietatea Timișoarei în cele diverse domenii ale cunoașterii,...

Citește și :