Timișorenii înfruntă liderul surpriză al Ligii I

83

ACS Poli deschide și runda a cincea a Ligii I cu o deplasare grea în fieful liderului FC Botoșani. Cu un moral bun după succesul de vineri, elevii lui Ionuț Popa vor să profite și de transferul golgheterului moldovenilor – Golofca la FCSB.

Liderul surprinzător al campionatului este adversarul Timișoarei din runda cu numărul cinci. FC Botoșani a reușit cel mai bun parcurs în primele patru etape și acum o așteaptă pe ACS Poli în prologul intermediarei de la jumătatea acestei săptămâni. Moldovenii l-au pierdut astăzi pe golgheterul Golofca, transferat de FCSB.

Antrenorul Ionuț Popa recunoaște forța Botoșaniului și consideră că formația moldavă practică fotbalul cel mai bun din campionat în momentul de față. ”Avem o săptămână foarte grea, cu o deplasare foarte lungă. Vom întâlni liderul la zi, o formație care, în opinia mea, joacă acum cel mai bun fotbal din Liga 1. Față de alte formații, Botoșaniul stă foarte bine la omogenitate, având în vedere că în intersezon a adus un singur jucător, pe Popa.

În mare, cei de la Botoșani au aceeași echipă, în linia defensivă și la mijloc. Pentru noi, va fi o săptămână grea, ținând cont că vineri al Timișoara vine campioana, FC Viitorul, echipă care va dori să remonteze după rezultatele din ultimul timp”, a explicat tehnicianul violeților.

Pentru meciul de marți după-amiaza, ora 16,45, violeții nu se pot baza pe accidentatul Doman, cel care e suspect de o accidentare serioasă. Jocul este televizat pe cele trei canale TV: DigiSport, DolceSport și Look TV.

LĂSAȚI UN MESAJ