24.1 C
Timișoara
sâmbătă 15 iunie 2024

Timișoreanul Romeo Dunca explică cauzele înfrângerii sale la alegerile pentru șefia Consilului Județean Caraș-Severin

Președintele în exercițiu al Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca a pierdut alegerile care i-ar fi putut asigura un nou mandat în fruntea administrației județene, câștigător în luptă fiind Silviu Hurduzeu, deputat și președinte al filialei PSD Caraș-Severin.

Într-un nou răvaș expus pe pagina personală de socializare, Romeo Dunca își exprimă trăirea pe care o are după momentul 9 iunie și concentrează câteva idei, făcându-ne să înțelegem că nu are în plan să demisioneze din funcția câștigată în 2020, în fața celui care din toamnă îl va înlocui în funcție.

Dragi cărăşeni,

Alegerile s-au încheiat. Peste 50 de mii dintre dumneavoastră aţi ales la conducerea judeţului PSD. Din nou! Astăzi nici nu mai conteaza modul cum s-a ajuns la acest rezultat. 6000 de voturi nu este mare lucru atunci când cetăţenii sunt hotărâţi să aleagă un drum pentru care trebuie doar să meargă la vot. Miile de flotanţi sau zecile de buletine făcute fără a îndeplini condiţiile legale, banii daţi din portbagaj sau, ce e mai rău, trădare ori greşeli stupide, sau chiar lipsa de acţiune din partea unora de la care aştepţi mai mult, toate au dus în parte la acest rezultat. Adversarii noștri politici, hăituiţi şi disperaţi că mai stau pe secetă încă un mandat, au pus totul în joc. Resursele obscure, disciplina de partid şi ajutor dat de o mulţime întreagă de funcţionari transformați în complici în final, au avut efect.

Respect dorinţa alegătorului, chiar şi comoditatea lui şi mă conformez. Dar nu inainte de a arăta că a fost o mare onoare pentru mine să muncesc atât de mult în acest mediu ostil găsit în judeţ. Dorinţa de a face bine, de a economisi şi de a găsi soluţii pentru problemele cărăşenilor nu au fost totdeauna pe placul tuturor. Am consumat din resursele personale, m-am frământat şi mi-am făcut duşmani grei, având un singur scop: Să îi servesc cât mai bine pe cărăşeni şi să fac cât mai mult, cu puţinul găsit la îndemână.

Las loc celor care au fost şi vor reveni, să-şi reia metehnele dăunătoare. Să vină Stika şi cu lonescu Lucian, să câştige din nou lucrări cei care le-au câştigat şi în trecut. Să înceapă dansul şi huzurul şi să iasă din faliment tovarăşii lor ce azi sunt plini de popriri. Până în octombrie voi rămâne să continui lucrul şi să duc la sfârşit documentele şi semnarea celor câteva proiecte pe Anghel Saligny la care s-a trudit din greu în ultimii ani sau licitaţia la DJ 571 spre Moldova Nouă. La fel modernizarea sau reparaţia celor câteva drumuri pentru care am găsit bani din economii şi a fost dat ordinul de începere va fi dusă la sfârşit . Finalizarea DJ Răcăşdia-Vrăniuţ sau modernizare drumul de la Ciudanoviţa care a şi început. Asfaltare Sicheviţa-Gârnic-Padina Matei sau reparaţii Bocşa- Ocna de Fier – Dognecea – Lupac, Dalboşeţ – Şopotu Nou, Berzovia – Fizeş- Tirol cu asfaltare. Târnova, pod Dognecea, pod Slatina Timiş care sunt deja în lucru. Luncaviţa extravilan sau legătura dintre Apadia şi Delineşti cu ieşire către Valea Deni care, la fel, se va asfalta.

Mulţumesc celor 44000 de cetăţeni din judeţ care au pus ştampila de vot pe numele meu, chiar dacă nu au fost suficienţi, cât şi tuturor colegilor şi candidaţilor din partid care s-au mobilizat exemplar.

Eu merg înainte cu rănile mele cu tot pentru că viaţa m-a învăţat de multe ori să pierd. Deși acum, singurul lucru pe care îl pierd e doar grija ce am vrut să o am pentru voi, dragii mei cărăşeni!“, transmite viitorul fost președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

Sursa: https://reper24.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :